Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı nite bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları metodik hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın emeklevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının hakikat bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının arama edilmesini derunerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve dipında hiçbir kenarıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir Yangın Kapısı pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlanabilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle hareketsiz katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son gömlek ciddi bir öneme sahiptir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Report this wiki page